El Port de la Selva està situat a pocs kilòmetres de d’indrets amb un gran atractiu: rutes enològiques, ruta Daliniana, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, Girona, natura en estat pur com el Parc Natural del Cap de Creus, la fortalesa més gran d’Europa el Castell de Sant Ferran a Figueres... són alguns dels llocs que podeu visitar.

Platges i cales del Port de la Selva

Platges i cales del Port de la Selva

Aquest petit racó del Cap de Creus compta amb unes de les millors platges de la costa catalana. Moltes d'elles han estat destacades per la Generalitat de Catalunya amb el màxim reconeixement per la qualitat de les seves aigües i el seu cuidat entorn.Cada una d'elles té una personalitat pròpia; hi podem trobar desde platges de sorra fina, fins a platges formades per pedres arrodonides per l'acció del mar i el vent al llarg del temps, però totes tenen en comú l'aigua cristal.lina que caracteritza la costa del Cap de Creus, perfecta per practicar-hi qualsevol activitat marítima.

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes

Al capdamunt de la serra de Verdera s'aixeca un dels conjunts monumentals més interessants per conèixer el món medieval. En aquest espai es reuneixen tres elements que representen els puntals de la societat feudal: els que resen, al monestir de Sant Pere de Rodes; els que produeixen, al poblat de Santa Creu, i els que lluiten, al castell de Verdera.

Parc Natural del Cap de Creus

Parc Natural del Cap de Creus

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Cadaqués

Cadaqués

Per la majoria de cadaquesencs és especial, però per qui no és cadaquesenc és més que especial, per molts és com una illa i per altres és llunyà, per qui hi viu tot l’any és part de la seva vida i per qui hi ve de vacances és com casa seva... moltes són les sensacions, experiències i valors que Cadaqués ens ofereix.

Casa Museu  Dalí a Portlligat , Cadaqués 13km 20 min

Casa Museu Dalí a Portlligat , Cadaqués 13km 20 min

L'actual Casa-museu de Portlligat va ser l'única casa estable de Salvador Dalí; el lloc on va viure i treballar habitualment fins que el 1982, amb la mort de Gala, va fixar la seva residència al Castell de Púbol.

Museu Castell de Peralada, Peralada 35km 30min

Museu Castell de Peralada, Peralada 35km 30min

El Museu del Castell de Peralada, està ubicat dins d’un antic convent de carmelites del segle XIV.Hi podem visitar les col•leccions privades del castell. La biblioteca, amb pràcticament 100.000 volums; la col•lecció de ceràmica amb 1.000 peces; la col•lecció de vidre, considerada la més important d’Espanya i una de les més nombroses del món, feta per un sol propietari, amb més de 2.500 peces; el claustre, que alberga la col•lecció lapidària; l’església gòtica, amb el seu teginat del s. XIV i el Museu del vi en el que trobem una àmplia exposició d’objectes relacionats amb la cultura del vi, datats des del s. XIV. La visita acaba a la bodega del convent, on avui dia es segueix elaborant el cava Gran Claustre.

Museu Dalí de Figueres 29km 35 min

Museu Dalí de Figueres 29km 35 min

El Teatre-Museu Dalí, l'objecte surrealista més gran del món, ocupa l'edifici de l'antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX, parcialment destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.

Empordàlia, vi i oli. Vilajuïga

Empordàlia, vi i oli. Vilajuïga

Empordàlia, està situada a l’Empordà, la comarca catalana amb la personalitat històrica i cultural més acusada. Relliga passat i present amb les seves millors ofrenes: els fruits d’oliva i de la vinya. Empordàlia és la crònica viva d’antics cellers que uneixen a cada ampolla bagatge i qualitat sota l’etiqueta de la Denominació d’Origen Empordà. Treballem una terra a l’abast de la mà de l’home: 500 hectàrees d’oliveres centenàries i 250 de vells ceps i vinyes noves. Unes terres ubicades enmig d’una geografia rocosa netejada per la tramuntana, regada per escasses pluges generoses i adornades per la salobritat del mar. Rebem el primer sol de la Península i ens aixequem quan encara és fosc.

El Castell de Sant Ferran

El Castell de Sant Ferran

El Castell de Sant Ferran està considerat com la Fortalesa abaluartada més gran d'Europa i declarat Bé d'Interès Cultural, catalogat com a Monument Històric.

La Ciutat Històrica de Girona

La Ciutat Històrica de Girona

Una de les més interessants de Catalunya, la ciutat històrica de Girona permet resseguir més de 2.000 anys d'història a partir de dos recintes fortificats, la Força Vella i l'Eixample Medieval. El primer correspon a la fundació romana i el segon a l'ampliació de les muralles durant els segles XIV i XV. Els monuments hi són abundants i molt notables les riqueses artístiques que conserven. L'atracció de Girona es completa amb el suggestiu barri jueu del Call, amb els bellíssims carrers i places porticades, i amb els exultants espais barrocs i construccions noucentistes de Rafael Masó.