La Tina
Hostal La Tina: un establiment privilegiat al Port de la Selva
La Tina - Port de la Selva
La Tina

Què fer a Port de la Selva?

El Port de la Selva està situat a pocs kilòmetres d’indrets amb un gran atractiu: rutes enològiques, ruta Daliniana, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, Girona... Natura en estat pur com el Parc Natural del Cap de Creus, la fortalesa més gran d’Europa, el Castell de Sant Ferran a Figueres... són alguns dels llocs que podeu visitar.

EntornCap de Creus

Aquest petit racó del Cap de Creus compta amb unes de les millors platges de la costa catalana. Moltes d'elles han estat destacades per la Generalitat de Catalunya amb el màxim reconeixement per la qualitat de les seves aigües i el seu cuidat entorn.Cada una d'elles té una personalitat pròpia; hi podem trobar desde platges de sorra fina, fins a platges formades per pedres arrodonides per l'acció del mar i el vent al llarg del temps, però totes tenen en comú l'aigua cristal.lina que caracteritza la costa del Cap de Creus, perfecta per practicar-hi qualsevol activitat marítima.

EntornCadaqués

Per la majoria de cadaquesencs és especial, però per qui no és cadaquesenc és més que especial, per molts és com una illa i per altres és llunyà, per qui hi viu tot l’any és part de la seva vida i per qui hi ve de vacances és com casa seva... moltes són les sensacions, experiències i valors que Cadaqués ens ofereix.

EntornCasa Museu Dalí a Portlligat , Cadaqués

L'actual Casa-museu de Portlligat va ser l'única casa estable de Salvador Dalí; el lloc on va viure i treballar habitualment fins que el 1982, amb la mort de Gala, va fixar la seva residència al Castell de Púbol.

EntornMuseu Castell de Peralada, Peralada

El Museu del Castell de Peralada, està ubicat dins d’un antic convent de carmelites del segle XIV.Hi podem visitar les col•leccions privades del castell. La biblioteca, amb pràcticament 100.000 volums; la col•lecció de ceràmica amb 1.000 peces; la col•lecció de vidre, considerada la més important d’Espanya i una de les més nombroses del món, feta per un sol propietari, amb més de 2.500 peces; el claustre, que alberga la col•lecció lapidària; l’església gòtica, amb el seu teginat del s. XIV i el Museu del vi en el que trobem una àmplia exposició d’objectes relacionats amb la cultura del vi, datats des del s. XIV. La visita acaba a la bodega del convent, on avui dia es segueix elaborant el cava Gran Claustre.

EntornMuseu Dalí, Figueres

El Teatre-Museu Dalí, l'objecte surrealista més gran del món, ocupa l'edifici de l'antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX, parcialment destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.

EntornEl Castell de Sant Ferran, Figueres

El Castell de Sant Ferran està considerat com la Fortalesa abaluartada més gran d'Europa i declarat Bé d'Interès Cultural, catalogat com a Monument Històric.

EntornGirona

Una de les més interessants de Catalunya, la ciutat històrica de Girona permet resseguir més de 2.000 anys d'història a partir de dos recintes fortificats, la Força Vella i l'Eixample Medieval. El primer correspon a la fundació romana i el segon a l'ampliació de les muralles durant els segles XIV i XV. Els monuments hi són abundants i molt notables les riqueses artístiques que conserven. L'atracció de Girona es completa amb el suggestiu barri jueu del Call, amb els bellíssims carrers i places porticades, i amb els exultants espais barrocs i construccions noucentistes de Rafael Masó.

EntornSant Pere de Rodes

Al capdamunt de la serra de Verdera s'aixeca un dels conjunts monumentals més interessants per conèixer el món medieval. En aquest espai es reuneixen tres elements que representen els puntals de la societat feudal: els que resen, al monestir de Sant Pere de Rodes; els que produeixen, al poblat de Santa Creu, i els que lluiten, al castell de Verdera.