La Tina
Hostal La Tina: un establiment privilegiat al Port de la Selva
La Tina - Port de la Selva
La Tina

Restaurant La Tina

Tancat per vacances del 6 de novembre al 8 de gener.

 

 

Tant si decidiu allotjar-vos amb nosaltres com si voleu gaudir d’un bon àpat, el nostre restaurant es troba en un marc incomparable. Un antic celler de voltes de pedra on podran compartir els nostres plats en un ambient familiar.

Oferim menús tots els dies de la setmana tant al migdia com per la nit. El nostre horari és de 13:00 a 15:00 el servei del migdia i de 20.00 a 22:00 el servei dels sopars. (D'octubre a març tancat per les nits excepte divendres i dissabte). Tancat per vacances Desembre.

Fem menú diari per 22.00€ tant al migdia com per la nit a més de disposar d'una carta variada.

També hi ha la possibilitat d'un saló privat amb vistes al mar, amb capacitat màxima de 25 persones per esdeveniments especials.

 

La nostra carta

La nostra carta

La carta del Restaurant La Tina ofereix la possibilitat de tastar plats com un bon suquet de peix, uns calamars del Port de la Selva a la planxa, turbot al forn, musclos al nostre estil o bé uns canelons casolans de tota la vida, entre altres plats.

Si ho vol, té la possibilitat de demanar per encàrrec plats que no figuren a la nostra carta com pastís de peix amb crema de marisc, conill rostit al forn, suquet de clavellada... per a degustar en el nostre restaurant o bé a casa seva.